جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

جریمه ۵ درصدی برای هافبک استقلال| عاقبت اعتراض به فرهاد مجیدی!

  • کد خبر: ۹۱۸۶۲
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
جریمه ۵ درصدی برای هافبک استقلال| عاقبت اعتراض به فرهاد مجیدی!
قرار است ۵ درصد از قرارداد هافبک استقلال به دلیل اعتراض به تصمیم فرهاد مجیدی کسر شود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، بابک مرادی، هافبک تیم استقلال چند روز است که پس از عذرخواهی از فرهاد مجیدی مجوز حضور در تمرینات استقلال را پیدا کرده است. مرادی از سال گذشته در لیست سیاه مجیدی قرار داشت، چرا که در تعطیلات فروردین ۱۴۰۰ به دلیل اینکه در یک میهمانی دچار ویروس کرونا شد، سرمربی استقلال قید حضور او در ترکیب را زد. با آغاز فصل جاری، مرادی جایی در ترکیب استقلال نداشت و حتی خبر‌هایی به گوش رسید که در لیست خروج قرار دارد.

مرادی که تصور نمی‌کرد حتی در لیست ۱۸ نفره قرار نگیرد، در یکی از جلسات تمرینی که مجیدی از او خواسته بود در دفاع چپ به میدان برود، سرپیچی کرد تا سرمربی استقلال او را در اختیار کمیته انضباطی قرار دهد. مرادی وقتی متوجه شد تصمیم مجیدی جدی است و چند هفته‌ای هم دور از تمرینات بود در بازی با پیکان به رختکن استقلال رفت و از مجیدی عذرخواهی کرد.

کمیته انضباطی باشگاه استقلال نیز با جلساتی که برگزار کردند قرار است ۵ درصد از قرارداد این بازیکن را کم کنند. البته این مسئله هنوز تأیید نهایی نشده است، ولی چیزی که مسلم بوده حکم کمیته انضباطی به کسر ۵ درصد از قرارداد مرادی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->